VJC feest voor Manbarnootaaf Vrijdag 16 mei

Op vrijdag 16 mei 2014 slaan de leerlingen van het vijfde jaar de handen in elkaar voor het goede doel. Ze organiseren een benefietavond ten voordele van het project in scholen in Ethiopië dat door onze school gesteund wordt.

Het belooft alvast een boeiende avond te worden, want elke klas van het vijfde jaar heeft een activiteit bedacht. Zo is er een casino, kan je deelnemen aan attracties, je geluk beproeven bij verschillende kansspelen, elkaar uitdagen op de 'Dance Battle'. Er is rad der fortuin, Ping-pong (-bang), varianten op darts en een dessertbuffet, springkasteel. Je kan muziek aanvragen bij ons eigen 'Glazen Huis’…

Daarnaast is er ons collegefeest met een voetbalmatch tussen leerlingen en leraren. Er is ook collegerock en het kunstproject. Dit jaar is het feest uitgebreid met toneel op school en een wijnbar. De avond zal van start gaan net na het zevende lesuur.

Graag nodigen wij ook alle ouders en sympathisanten uit om in de loop van de avond (Benefiet: tussen 16 en 18u) een bezoekje te brengen.

Vanaf 18 uur kan u genieten van de BBQ. Wie hiervoor nog niet inschreef kan dit nog altijd doen, tot woensdag 14/05, via het secretariaat!

Wij hopen dat deze avond voor iedereen een aangename belevenis mag worden en dat we dankzij de gulle bijdragen enerzijds het leven van de Ethiopiërs een stukje leefbaarder kunnen maken (benefietacties) en dat anderzijds we onze nieuwe fietsstalling kunnen realiseren (BBQ, wijnbar en tombola).

Alle informatie vindt u in bijlage. Iedereen welkom!

BijlageGrootte
BriefCFkleur-2.pdf131.44 KB
AfficheCFgoede.pdf1.49 MB